Perqafojme pranveren

posted in: Aktivitete | 0

Perqafojme pranveren Fillimi i pranveres sjell risi, gezim dhe çlirim nga ”pesha” e rëndë e Dimrit. Nen kete atmosfere te afrimit te njeriut me natyrën, Qendra Rinore “Pa Kufij” zhvilloi nismen “Përqafojmë pranverën”. Nisma synonte te jepte nje mesazh sensibilizues … Continued

Java e Rinise 2015

posted in: Aktivitete | 0

Java e Rinise 2015 Me 20 Mars 2015 u çel “Java e Rinisë”, një ngjarje 5 ditore, ku në qendër të saj pati aktivitete të ndryshme me fokus rininë, duke filluar nga eventet kulturore, shfaqje filmash, diskutime e debate mbi çështje … Continued

Now We Move 2014

posted in: Aktivitete | 0

Now We Move 2014 Edhe kete vit porsi vitin e kaluar u organizuan nje sere aktivitetesh sportive dhe argetuese nga qendra rinore “PA Kufij” nen moton:”Shtoji ritem dites tende,Luaj!!”NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë … Continued

Now We Move 2013

posted in: Aktivitete | 0

Now We Move 2013 NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë Evropën per te promovuar ndikimin pozitiv te sportit dhe aktiviteteteve fizike në shoqëritë evropiane. Organizatore kryesore eshte Shoqata Nderkombetare e Sportit dhe Kultures (ISCA) … Continued

(Dis)Connected in Nature

posted in: Aktivitete | 0

(Dis)Connected in Nature Youth Center Borderless pjese e shkembimit rinor qe u zhvillua me dt 27 qershor-5korrik 2015 me teme (Dis)Connected in nature,ne Kroaci.Ky shkembim u zhvillua ne trajten e disa aktiviteteve per te rinjte ne natyre.Nepermjet te cilit te … Continued