Now We Move 2014

posted in: Aktivitete | 0

Now We Move 2014

Edhe kete vit porsi vitin e kaluar u organizuan nje sere aktivitetesh sportive dhe argetuese nga qendra rinore “PA Kufij” nen moton:”Shtoji ritem dites tende,Luaj!!”NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë Evropën per te promovuar ndikimin pozitiv te sportit dhe aktiviteteteve fizike në shoqëritë evropiane. Organizatore kryesore eshte Shoqata Nderkombetare e Sportit dhe Kultures (ISCA) se bashku me shume institucione te tjera prestigjoze.Keto aktivitete paten si qellim aktivizimin e te rinjve ne komunitet,rritjen e ndjeshmerise ndaj problemeve sociale si ai i njerezve me aftesi te kufizuara,bashkeveprimi me ta dhe vendosja e vetes ne pozicionin e tyre nepermjet nje loje basketbolli.Galeria e fotove shoqerohet me videon perkatese.Klikoni ketu