Oscal 2015

Oscal 2015 OSCAL2015: Open Source Conference Albania partnere mbeshtetese e te cilit qe dhe Youth Center Borderless, është konferenca e parë vjetore në Shqipëri, organizuar nga Open LABS për të promovuar teknologjitë e lira e të hapura, një lëvizje globale … Continued

OSCAL 2015

OSCAL (Open Source Conference Albania) is the first annual conference in Albania organized to promote software freedom, open source software, free culture and open knowledge, a global movement that originally started more than 25 years ago.This year Youth Center Borderless … Continued

Projekti “Passport for life”

posted in: Projekte | 0

Projekti “PasSport for life” SHKËMBIM RINOR NË HIMARË, SHQIPËRI, 16.09.2014-25.09.2014 Tema: “PasSport for Life” Qëllimi i projektit: Të kuptojmë rëndësinë i sporteve në rutinën tonë të përditshme. Organizatorët: Point, Republika Çeke Organizata Pritëse: Youth Center Borderless, Shqipëri Pjesmarrësit: Republika Çeke, … Continued