Perqafojme pranveren

posted in: Aktivitete | 0

Perqafojme pranveren Fillimi i pranveres sjell risi, gezim dhe çlirim nga ”pesha” e rëndë e Dimrit. Nen kete atmosfere te afrimit te njeriut me natyrën, Qendra Rinore “Pa Kufij” zhvilloi nismen “Përqafojmë pranverën”. Nisma synonte te jepte nje mesazh sensibilizues … Continued

Java e Rinise 2015

posted in: Aktivitete | 0

Java e Rinise 2015 Me 20 Mars 2015 u çel “Java e Rinisë”, një ngjarje 5 ditore, ku në qendër të saj pati aktivitete të ndryshme me fokus rininë, duke filluar nga eventet kulturore, shfaqje filmash, diskutime e debate mbi çështje … Continued

Fill the Rainbow

posted in: Projekte | 0

Fill the Rainbow Ky projekt u financua nga Bashkimi Evropian dhe u zbatua nga Shoqata Fyouture dhe Qendra Rinore Pa Kufij. Behet fjale per një shkëmbim të te rinjve në Itali, në Biella, midis Shqipërisë dhe Italisë me 16-23 qershor … Continued

Fill the Rainbow

Fill the Rainbow This project is funded by European Union and it is being implemented by Fyouture Association and Youth Center BORDERLESS. Its about a youth exchange in Italy, in Biella, between Albania and Italy from 16th to 23rd June … Continued

Now We Move 2014

posted in: Activities | 0

Now We Move 2014   This year as in the previous year,2013 Youth Center “Borderless” organized different sport activities ,dancing activities in the motto :”Add rhythm to your day,Play!!” As you already know ,NowWeMove is a weekly promotion campaign held … Continued

Now We Move 2013

posted in: Activities | 0

Now We Move 2013   NowWeMove is a weekly promotion campaign held annually throughout Europe to promote the positive impact of sport and physical activities in European societies. The main organizer is the International Association of Sports and Culture (ISCA) … Continued

Now We Move 2014

posted in: Aktivitete | 0

Now We Move 2014 Edhe kete vit porsi vitin e kaluar u organizuan nje sere aktivitetesh sportive dhe argetuese nga qendra rinore “PA Kufij” nen moton:”Shtoji ritem dites tende,Luaj!!”NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë … Continued