Projekti “Passport for life”

posted in: Projekte | 0

Projekti “PasSport for life” SHKËMBIM RINOR NË HIMARË, SHQIPËRI, 16.09.2014-25.09.2014 Tema: “PasSport for Life” Qëllimi i projektit: Të kuptojmë rëndësinë i sporteve në rutinën tonë të përditshme. Organizatorët: Point, Republika Çeke Organizata Pritëse: Youth Center Borderless, Shqipëri Pjesmarrësit: Republika Çeke, … Continued

Fill the Rainbow

posted in: Projekte | 0

Fill the Rainbow Ky projekt u financua nga Bashkimi Evropian dhe u zbatua nga Shoqata Fyouture dhe Qendra Rinore Pa Kufij. Behet fjale per një shkëmbim të te rinjve në Itali, në Biella, midis Shqipërisë dhe Italisë me 16-23 qershor … Continued