Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite 2013-2014

posted in: Aktivitete | 0

Kontributi i Qendres Rinore Pa Kufij (Youth Center BORDERLESS) ne fushaten sensibilizuese: Ta pastrojme Shqiperine ne nje dite te organizuar nga Green Line.Nje iniciative per  nje dite ndryshe per te pastruar vendin,per ti ardhur ne ndihme dhe dhene kontributin tone ne vendin ku jetojme.Te rinjte e Qendres Rinore Pa Kufij dhane kontributin e tyre ne kete dite duke pastruar lagje te ndryshme te kryeqytetit duke dhene keshtu shembullin e tyre ne kete iniciative.