Se shpejti..”Tryeze e rrumbullaket,Marqinet”

posted in: Aktivitete | 0

* Tryezë e rrumbullakët mbi menaxhimi e mbetjeve në Marqinet me perfaqeses nga komuniteti, nga Eko Klubi Rinor, nga bashkia e Vores dhe eksperte mjedisi.

comingsoon_stamp_4