Jemi rreth 2 vjec tashme por nuk do donim t’ju tregonim se tepermi per veten tone por ju ftojme te na njohni nepermjet punes qe bejme,te na mbeshtesni dhe te na ndihmoni te rritemi cdo dite e me teper. 

 Ne e duam kete qender se ajo eshte nje hapsire per te rinj plot energji, endrra dhe deshira; qe duan nje te ardhme me te mire per vendin e tyre.
Kemi zgjedhur ti hapim kufinjte e mendjes per te mesuar, per tu zbavitur dhe per tu fuqizuar se bashku. Besojme se misioni i qendres sone eshte per nje ceshtje shume me te madhe sesa vete ne,per nje te ardhme te qendrueshme per te cilen do te punojme vazhdimisht.