Perqafojme pranveren

Perqafojme pranveren Fillimi i pranveres sjell risi, gezim dhe çlirim nga ”pesha” e rëndë e Dimrit. Nen kete atmosfere te afrimit te njeriut me natyrën, Qendra Rinore “Pa Kufij” zhvilloi nismen “Përqafojmë pranverën”. Nisma synonte te jepte nje mesazh sensibilizues … Continued

Java e Rinise 2015

Java e Rinise 2015 Me 20 Mars 2015 u çel “Java e Rinisë”, një ngjarje 5 ditore, ku në qendër të saj pati aktivitete të ndryshme me fokus rininë, duke filluar nga eventet kulturore, shfaqje filmash, diskutime e debate mbi çështje … Continued

Trajnimi i avancuar i Lidershipit

Trajnimi i avancuar i Lidershipit Një trajnim i veçantë me titull: “Trajnimi i avancuar i Lidershipit” u zhvillua në kryeqytetin e Kroacisë në 8-14 dhjetor 2014. Fokusi i tij ishte te mjedisi dhe udhëheqësit e shoqërisë. ishte një kënaqësi e … Continued

Now We Move 2014

Now We Move 2014 Edhe kete vit porsi vitin e kaluar u organizuan nje sere aktivitetesh sportive dhe argetuese nga qendra rinore “PA Kufij” nen moton:”Shtoji ritem dites tende,Luaj!!”NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë … Continued

Now We Move 2013

Now We Move 2013 NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë Evropën per te promovuar ndikimin pozitiv te sportit dhe aktiviteteteve fizike në shoqëritë evropiane. Organizatore kryesore eshte Shoqata Nderkombetare e Sportit dhe Kultures (ISCA) … Continued

(Dis)Connected in Nature

(Dis)Connected in Nature Youth Center Borderless pjese e shkembimit rinor qe u zhvillua me dt 27 qershor-5korrik 2015 me teme (Dis)Connected in nature,ne Kroaci.Ky shkembim u zhvillua ne trajten e disa aktiviteteve per te rinjte ne natyre.Nepermjet te cilit te … Continued

Planifikimi Strategjik 2015-2017

Me mbeshtetjen e programit SENiOR-A dhe REC, Qendra Rinore Pa Kufij zhvilloi ne datat 26-27 Qershor 2015 seminarin per planifikimin stategjik te saj per vitin 2015-2017. Synimi i aktiviteti ishte te ndihmonte ne vleresimin e punes se deri me tanishme … Continued

Translate »