Oscal 2015

Oscal 2015 OSCAL2015: Open Source Conference Albania partnere mbeshtetese e te cilit qe dhe Youth Center Borderless, është konferenca e parë vjetore në Shqipëri, organizuar nga Open LABS për të promovuar teknologjitë e lira e të hapura, një lëvizje globale … Continued

Projekti “Passport for life”

Projekti “PasSport for life” SHKËMBIM RINOR NË HIMARË, SHQIPËRI, 16.09.2014-25.09.2014 Tema: “PasSport for Life” Qëllimi i projektit: Të kuptojmë rëndësinë i sporteve në rutinën tonë të përditshme. Organizatorët: Point, Republika Çeke Organizata Pritëse: Youth Center Borderless, Shqipëri Pjesmarrësit: Republika Çeke, … Continued

Perqafojme pranveren

Perqafojme pranveren Fillimi i pranveres sjell risi, gezim dhe çlirim nga ”pesha” e rëndë e Dimrit. Nen kete atmosfere te afrimit te njeriut me natyrën, Qendra Rinore “Pa Kufij” zhvilloi nismen “Përqafojmë pranverën”. Nisma synonte te jepte nje mesazh sensibilizues … Continued

Java e Rinise 2015

Java e Rinise 2015 Me 20 Mars 2015 u çel “Java e Rinisë”, një ngjarje 5 ditore, ku në qendër të saj pati aktivitete të ndryshme me fokus rininë, duke filluar nga eventet kulturore, shfaqje filmash, diskutime e debate mbi çështje … Continued

Trajnimi i avancuar i Lidershipit

Trajnimi i avancuar i Lidershipit Një trajnim i veçantë me titull: “Trajnimi i avancuar i Lidershipit” u zhvillua në kryeqytetin e Kroacisë në 8-14 dhjetor 2014. Fokusi i tij ishte te mjedisi dhe udhëheqësit e shoqërisë. ishte një kënaqësi e … Continued

Fill the Rainbow

Fill the Rainbow Ky projekt u financua nga Bashkimi Evropian dhe u zbatua nga Shoqata Fyouture dhe Qendra Rinore Pa Kufij. Behet fjale per një shkëmbim të te rinjve në Itali, në Biella, midis Shqipërisë dhe Italisë me 16-23 qershor … Continued

Now We Move 2014

Now We Move 2014 Edhe kete vit porsi vitin e kaluar u organizuan nje sere aktivitetesh sportive dhe argetuese nga qendra rinore “PA Kufij” nen moton:”Shtoji ritem dites tende,Luaj!!”NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë … Continued

Now We Move 2013

Now We Move 2013 NowWeMove është fushatë promovimi një javore që zhvillohet cdo vit në mbarë Evropën per te promovuar ndikimin pozitiv te sportit dhe aktiviteteteve fizike në shoqëritë evropiane. Organizatore kryesore eshte Shoqata Nderkombetare e Sportit dhe Kultures (ISCA) … Continued

(Dis)Connected in Nature

(Dis)Connected in Nature Youth Center Borderless pjese e shkembimit rinor qe u zhvillua me dt 27 qershor-5korrik 2015 me teme (Dis)Connected in nature,ne Kroaci.Ky shkembim u zhvillua ne trajten e disa aktiviteteve per te rinjte ne natyre.Nepermjet te cilit te … Continued

Translate »